Norsk

Velkommen til websiden for Norsk GS treff på Finnskogen ved Kongsvinger.

På sedvanlig allroad-mc vis er ikke treffet preget av organinsering og struktur, men av kjøreglede, spontanitet og avslappet stemning. Det vil være noen arrangerte turer du kan delta på.

Treffet ønsker å favne så mange GS kjørere som mulig, og er derfor et “breddetreff”, dvs. at dersom du er redd for riper i lakken er det lett å unngå. Dersom du ønsker å teste grensene til deg selv og sykkelen din er dette også mulig i en krevende løype på lukket område.

Treffet startet opp i 2002 med en håndfull entusiaster. Området som ble benyttet var privat, og ble lånt ut av en velvillig grunneier. Det første året var det, foruten nordmenn, dansker og nederlendere på treffet. Året etter vokste treffet betydelig, ikke minst grunnet at våre svenske naboer i øst fikk øynene opp for treffet. Antall sykler i 2003 var rundt 25, og allerede da så vi at dersom treffet skulle vokse mer måtte vi ha en treffplass med infrastruktur i form av toaletter, dusj m.m.

Etter å ha sondert terrenget og vurdert flere alternativer falt valget på Dragonmoen Camping ved sjøen Møkeren ca. 25 kilometer utenfor Kongsvinger. Årsaken til dette var flere, beliggenhet, tilgjengelige veier i området, skerming for andre, og ikke minst velvillige eiere som så på treffet som et positivt tilskudd til og pr for sin virksomhet. Den nye treffplassen ligger i samme området som den gamle.

På sidene vil du finne forskjellig informasjon om treffet. Dersom du har flere spørsmål kan du kontakte treffet på følgende e-post: gstreff@allroad-mc.com

Top