Treffplassen

Treffet i år vil bli avholdt på Dragonmoen Camping ved sjøen Møkeren på Finnskogen utenfor Kongsvinger. Campingen ligger høyt i terrenget og har god utsikt over sjøen. Det er bade og fiskemulligheter. Treffet disponerer et eget område på campingplassen. Området har god plass, og det er fast gressunderlag på hele området.

I tillegg disponerer allroad-mc en eldre låve på 120 kvadratmeter som er ombygget til festlokale / uterestaurant / bar. Dersom det blir dårlig vær er det mulig å ta med soveposen inn og overnatte der uten tillegg i prisen. Allroad-mc disponerer også et stabbur med soveplass til 10 personer. Disse plassene kan reserveres ved henvendelse til allroad-mc på e-mail. Først til mølla gjelder.

Dersom du ønsker overnatting i hytte har campingplassen tre hytter inne på treffområdet som du kan leie ved å henvende deg direkte til Dragonmoen Camping. Telefonnummer, e-post, hjemmesiden samt waypoint til campingplassen finner du nederst på siden. Husk å si i fra om at henvendelsen gjelder GS TREFF.

Det er ikke mulig å betale treffavgiften direkte til campingplassen, slik at eventuell hyttebestilling kommer i tillegg til denne. Deltakerne har tilgang til campingplassens sanitæranlegg. Dusjpoletter må kjøpes i tillegg. Campingplassen har ikke kortterminal for VISA e.l., så du må ta med kontanter.

Området rundt treffplassen er et grusveieldorado for GS. Veiene er av alle standarder og typer, og det går lokalveier inn i Sverige i flere retninger. I tillegg går en suveren allroadvei med asfalt like ved treffplassen. Her er det mulighet for alle typer utfordringer for alle, både med og uten passasjer på sykkelen. Avstanden til Kongsvinger er ca. 25 kilometer, til Torsby i Sverige ca 50 kilometer, og til Austmarka ca. 15 kilometer. Til Oslo er det ca. 120 kilometer. Det vil være fellesgrill tilgjengelig på campingplassen alle dagene. Allroad-mc holder ved til grillen.

Top