International allroadtur 2012 «Back to Basic»

Arrangementet er kun dagstur i år!

Redaksjonen, i samarbeid med stuntpoet Larsen har gleden av å invitere til «Back to Basic» International allroadtur 2012. Som vanlig er det Odd Larsen som leder turen.

Fantastiske grusveier – avreise kl. 10:00

Årets tur er historisk, da det er siste tur som stuntpoet Larsen leder turen, slik han har gjort i utallige år tidligere. Odd har, men sin utrolige lokalkunnskap og «teft», klart å skape et arrangement som deltakerne kommer tilbake til år etter år. Det har vært overnatting på svenske gjestehus der vi har fått nøkkel til inngangsdøren og klart oss selv. Noen ganger har det vært vafler på Odds garasjetak som verdig avslutning. Det har vært fantastiske grusveier, morsomme asfaltveier, sleivete kommentarer og korrekt logistikk. Det siste har Odd bestemt seg for å lempe litt på, så derfor er avreise satt til kl. 10:00 i stedet for 09:59 som tidligere år. Oppmøtested er heller ikke tilfeldig valgt, det hviler en velsignet ro, verdighet og mak over arrangementet, derfor er Tomter kirke valgt som oppmøtested.

Kart og start til dagsturen

Start Tomter kirke (on FINN kart) 12.05.2012 10:00 (dagstur)
GPS (WGS84): 59.65138º N, 11.01061º Ø / 59° 39′ 5.0″N, 11° 00′ 38.2″Ø


allroad-mc IAT 2012 on bigger map

Ingen påmelding – guests welcome

Det er som vanlig ingen påmelding, ingen avgift som skal betales…hver og en forlater følget når en selv føler for det…hvor ruta går? Det vet kun Odd…det redaksjonen kan si på det nåværende tidspunkt som det så fint heter, er ar det ikke blir kjedelig, det blir flotte veier…og det blir siste gang Odd er guide. om han ikke skulle få seriøse abstinenser og be om å få ta et år til.

Takk Odd for flott innsats

Redaksjonen vil få benytte anledningen til å takke Odd for flott innsats for klubben gjennom mange år…vi ønsker ham lykke til videre i livet med små og store prosjekter på to og fire hjul (barnevogntrilling av barnebarn), og ikke minst regelmessig avføring og minimalt med giktproblemer i årene som kommer. Tusen takk for innsatsen Odd. lykke til med avslutningsturen i år. (de som vil kan ta med en gave til Odd)

Nytt arrangement vil oppstå

En liten ting helt til slutt…dersom noen skulle lure på om det blir noen tur i mai neste år, så er svaret JA!!! Det blir det! Et nytt arrangement vil oppstå, bygd på samme ideologi og med samme mål: Første grusturen i grenseland for alle nivåer av deltakere…med eller uten overnatting. følg med, følg med…

Hilsen
Oscar & Redaksjonen

>>> Comments welcome :-)

Publisert i Siste nytt
9 comments on “International allroadtur 2012 «Back to Basic»
 1. Sascha sier:

  I will be there with my 800 GS :-)

 2. Bjørge Kristiansen sier:

  Må jeg ta med tannbørste og sovepose?

 3. Odd sier:

  Trond Giske sparket Norvik, Telenors styreformann, på nokså røff måte. Men han gjorde det i de minste ansikt til ansikt og ikke via media.
  Oscar, derimot, gir MEG sparken via en Web-site…

  Jaja, jeg takler det på vanlig måte: Ligg i fosterstilling mens HSB tar affære.

 4. Red, sier:

  Ja, ja Odd, Norvik, Giske, du og jeg har i alle fall en ting til felles, vi eksponerer oss i den kulørte pressen. :-) Mulig jeg tar feil, det må du gjerne påpeke, sannsynligvis svært betimelig, men da vi snakket sammen denne uken, og i tidligere telefonsamtaler har jeg fått klar beskjed om at du ønsket avløsning som ansvarlig for ITA grunnet andre prioriteringer. Det syns jeg er helt greit, og har tatt hensyn til ved utforming av årets innlegg på vebsiden. Dersom jeg har misforstått deg beklager jeg dette så mye. Jeg syns det er viktig at våre medlemmer ikke tror du har fått sparken, det har du slettes ikke. :-) Vennligst kom opp av fosterstillingen og ut på tur, jeg tror vi skal hense til Giske nok engang og konkludere med: «Vi har opptrådt ryddig.» :-) Med vennlig hilsen og ønske om en god tur neste helg. Redaksjonen. (Oscar)

 5. Odd sier:

  HA! Du tror det er SÅ enkelt! Nei, nå skal jeg virkelig leve ut rollen som «djupt såra og vonbråten». Hvertfall så lenge det snør ute….fortsetter det sånn så blir det tur med snøskuter neste helg. Ja, om jeg i det hele tatt kommer meg ut av fosterstilling, naturligvis. I mellomtiden er jeg mottagelig for smigrende omtale.

 6. Red, sier:

  Du klarer ikke ei uke som selvvalgt «djupt såra og vonbroten.» Trolig ikke en dag…sannsynligvis ikke en time… :-) Smigrende omtale derimot…(helt fulgt opp av kontante donasjoner muligens?)

 7. Odd sier:

  Du har nok rett. Akkurat nå nyter jeg klassisk musikk og en god kopp kaffe – og datt helt ut av rollen. Når det gjelder ‘smigrende omtale’ vs ‘kontante donasjoner’ så er valget enekelt: Jatakk, begge deler.

Legg inn en kommentar