Julebordet i Allroad-MC 09.11.2012

Redaksjonen i performanceklubben Allroad-MC har den glede av å innby til sesongavslutning / julebord 2012 (09.11.)

Årets julebord

Årets julebord går av stabelen i Oslo, nærmere bestemt på det kulinariske spisestedet «Sushiexpressen» (Hvori opptatt «Jimmy’s shushi bar») i Fredensborgveien 44. Middagen er bestilt til klokken 19:30 (09.11.2012). Som vanlig er det juletallerken med påfyll som gjelder. de som er allergiske mot svinekjøtt…eller av andre, tungtveiende grunner ikke ønsker tradisjonell, norsk julemat, kan sikkert få noe annet å spise. Dog bør det være tungtveiende grunner til at vi velger noe annet, da vi har en svært god avtale med Jimmy, som den kinesiske innehaveren heter.

Drikke, akkevitt, hovedtaler, …

Redaksjonen har, i tett samarbeid med Rabbengruppen (Drammenavdelingen) forhandlet seg frem til en svært fordelaktig pris for våre medlemmer. Prisen inkluderer også EN (!!!) drikke til maten etter fritt valg, samt «noe gratis akkevitt» på klubbens regning.

Redaksjonen vil som vanlig holde et innledende innlegg, før vi overlater ordet til kveldens hovedtaler: Odd Larsen. Larsen har lovt at han skal oppsummere, som han selv formulerer det,: «Det jeg husker av årets sesong», samt trekke noen paraleller over mot de mer kunstneriske grunnpilarene i vår kunstart. (dette kan bli spennende!) I tlllegg har Godseier Langseth, med hovedsete i Langseth hovedgård» i Selbu påtatt seg å si noen ord om sine erfaringer fra årets NDC.

Redaksjonen skal, i samarbeid med den hemmelige juryen, dele ut priser, dersom det er verdige kandidater. Klassene er som vanlig: «Årets nykommer», Årets allroader», «Spaceman Zpiff» (for beste grusing i år), og ikke minst «Juryens ærespris» i åpen klasse. Derson du har forslag til nominsasjoner i klassene, vennligs legg de ut på fbsiden med begrunnelsen umiddelbart!

LIST CLOSED – Påmeldte p.r. 15.10.2012

 1. Oscar I
 2. Oscar II
 3. Anders D
 4. Liv Marit S
 5. Svein Voldseth
 6. Svein II
 7. Are S
 8. Rune Langset
 9. Mariann
 10. Guido Poss
 11. Katharina
 12. Sascha D
 13. Wenche Irene N
 14. Per Arntzen
 15. Nelly Steinnes
 16. Jan Even Rønning
 17. Brita Myrvold
 18. Geir Olaf Østebøvik
 19. Katja
 20. Baard Meldal-Johnsen
 21. Mrs Rabben
 22. Mr Rabben
 23. Gunnar Birkeland
 24. John Nicolay Finsberg
 25. John II
 26. Roy Stenbråten
 27. Ulrich Trogisch
 28. Trond Holter
 29. Anne Bibow
 30. Jan Øyvind Christensen
 31. Stigge
 32. Anna-Lena
 33. Svein Julton
 34. Inger Julton
 35. Ken
 36. Ida
 37. Odd Larsen
 38. Audhild Valli
 39. Rolf Håkan Josefsen
 40. Rolf Håkan II
 41. Börje Torstensson
 42. Börje II

Julebordet er fullbooket !!!

Da må dessverre redaksjonen stenge påmeldingen til årets julebord midlertidig. I kveldens telefonmøte med Rabbengruppen fremkom det en viss bekymring for antallet det var plass til inned i lokalet. Etter å ha gravd seg frem i fjernarkivet (esken ved siden av det vanllige arkivet under senga til konsernsjefen), viste det seg at tidligere antall deltakere stanset i øvre del av trettitallet. Og, som vi alle vet, trettitallet var hardt! nå er vi oppe i 42…

Vi må derfor sette en foreløpig strek for påmeldingene. Etter at redaksjonen har vært på befaring hos Jimmy på fredag, skal vi komme tilbake til om det er mulig å tilby flere plasser. Det er fult mulig å sette seg opp på venteliste, det kan gjøres i kommentarfeltet på dette innlegget. Dessuten, tradisjonen tro er det alltid noen som trekker seg i siste liten. Uansett, julebordet er foreløpig fulltegnet!

«Vorspiel» og Q&A

Det vil bli «vorspiel» fra litt utpå ettermiddagen på det vanlige stedet, i kjelleren på puben ved siden av «Klosteret» I Fredensborgveien 13.

OK, du ønsker å delta og har sikkert følgende spørsmål:

 • Q: Hvordan melder jeg meg på?
  A: Vennligst betal inn latterlige kr. 250.- p.r. person til kontonr.: 1503.02.70808 innen torsdag 25.10.12 kl. 11:59.
 • Q: Kan jeg ha med følge? (anstand)
  A: Ja, du kan ta med kone, samboer, svigermor eller andre du ønsker å ha med. (kun en person ekstra p.r. deltaker takk!)
 • Q: Hva skal jeg ha på meg?
  A: Fortrinnsvis klær! Kveldens kleskode er galla, dvs. mørk dress for herrene og en matchende påkledning for damene. (her er redaksjonen på litt gyngende grunn, dette var det vi tok sjansen på å driste oss til)
 • Q: Når møtes vi på puben før middagen?
  A: Når du vil! Redaksjonen vil være tidlig ute.
 • Q: Når avsluttes gallamiddagen?
  A: Det er aldri noen gallamiddag, i så fall inngår den i en større installasjon. Vi spiser opp, drikker oss salongberuset og vandrer ut i Oslonatten…
 • Q: Kan jeg komme på mc?
  A: OMG!
 • Q: Jeg lurer på noe som jeg ikke kommer på nå, hva gjør jeg når jeg endelig kommer på det?
  A:Post det på facebooksiden vår, så skal du få svar. Lykke til!

Velkommen alle sammen!

Gledelig er det at vårt nye medlem i sveariket, «Stigge» kommer, redaksjonen gleder seg og ønsker alle vl møtt til en uforglemmelig aften, rammet inn av østens mystikk og en umiskjennelig eim av sushi!

(i) Julebordet er KUN for betalende medlemmer av allroad-mc.
Velkommen alle sammen!

Hilsen
redaksjonen & co

Publisert i Siste nytt

Legg inn en kommentar