NDC 17-19 Aug 2012

Det alle har ventet på åpnes nå for påmelding. Som vanlig er det dårlige veier, dårlig vær, dårlig mat og dårlig brennevin som gjelder.
Pluss dårlig musikk!

Det hele koster kr. 450.- som settes inn på kontonr.: 1503.02.70808 innen 10 august.

HUSK å skrive hvem du er på innbetalingen!

Påmeldingsdonasjonen NDC 17-19 august 2012

Påmeldingsdonasjonen dekker følgende:

 • Guidet tur fra Østlandet via «indrefiletveier» til naturskjønne Selbu.
 • Guided tur i Trøndelag lørdag (Bjerv- og elgsnapperforsikring inngår!)
 • Varm middag ved atkomst fredag
 • Frokost lørdag og søndag (niste kan smøres)
 • Tilbehør til grillmaten lørdag (du må selv fange kjøtt du skal grille)
 • Overnatting innendørs
 • Tilgang på toaletter o.l.
 • God stemning og en utrolig, trøndersk gjestfrihet!
.

Detaljer

 • Oppmøtsted: kommer snart (nord for Oslo en plass.)
 • Avreise: 08:59 SHARP!
 • Guide i år: Rune, Oscar og «The norwegian Stig»
.

Oppmøtested

Etter mange og lange timer i salen langs mjøsas bredder denne uka, stod det klart for redaksjonen at det er for mye annleggsarbeid der til å kjøre «E7.» Så, derfor har vi endret planene og møter opp på ESSO på Skarnes, AVREISETID er kl. 08:59 !!!


View Larger Map

En liten presisering til dere «rookies»

Det er IKKE oppmøte 08:59, det er AVREISE!!! Dette betyr at du må være ferdig prompet, spist, tanket røkt eller hva du nå måtte finne på av aktiviteter. Kl. 08:59 skal du sitte på sykkelen iført det du ønsker, sykkelen skal være startet og i gir med kløtsjen inne og klar til avgang! Guiden (meg) slipper da ut min kløtsk og kjører. Dersom du ikke er klar, er det DU og ikke gruppa som har et problem. Vennligst ikke sløs med andres tid, det er en lang tur, vi er helt avhengig av en viss «produksjon av mil p.r. tidsenhet.» Jeg vil tute noen minutter før vi drar fra pausene, og jeg vil opplyse når vi stopper hvor lang pausen vil bli. Benytt pausene effektivt, et kvarters pause betyr et kvartes pause.Når dette er sagt, så har vi tradisjon for en flott tur til Selbu, og det skal det bli i år og! Trøndersodden venter fredag kveld når vi kommer, teltet med misjonsmøblementet er klart, og tar jeg ikke helt feil har det vært en viss aktivitet på nytelsesmiddelområdet og! Heia Rune og Trøndelag! :-)
.

Latest News

Da er rute for NDC2012 ferdigstilt! Arrangøren er kontaktet og alt ser ut til å være i sin skjønneste orden. Redaksjonen er en smule bekymret for skjenkekontrolløren Yngvar, da han på morgenen i dag forsikret redaksjonen om at det var viktig å kontrollere «at ALT ølet var kaldt.» Uansett, vi møtes på Skarnes og avgang er 08:59 som tidligere annonsert. Veiene er som vanlig grus og litt asfalt, nytt av året er at det er lagt inn muligheter for en «fotoshoot» dersom gruppa har interesse for det, og det er tid til det. Det bestilte uværet ser ut til å glimre med sitt fravær…dog regner vi med få klager på akkurat det! :-) Velkommen til NDC2012

Velkommen til årets ettertraktede allroadtur!

Rune, crewet i Selbu og Redaksjonen

Påmeldte p.r. 08.08.2012

 1. Sigmund Haaland
 2. Geir Olaf Østebøvik
 3. Oscar Egeberg
 4. Sascha Duus
 5. Kenneth Snarli
 6. Yngvar Nøglegaard
 7. Gustaf Albert Sletta
 8. Ole Gunnar Stake
 9. Gunnar Birkeland
 10. Henning Bonnez
 11. Jan Erik Ludvigsen
 12. Arne Strand
 13. Ulrich T.
.

Pictures from 2010

 

Publisert i Siste nytt
11 comments on “NDC 17-19 Aug 2012
 1. Betaling utført. I’m in.

 2. Jan Erik Ludvigsen sier:

  Betalt!!! :-)
  Gleder meg stort

 3. Ole Stake sier:

  Betalt!!!!

 4. Gustav Sletta sier:

  Betalt.

 5. Ut fra informasjonen over, så trenger vi bare ta med tørre sokker/hansker, litt niste og en flintsteik til lørdag – stemmer det? Ingen sovepose/lakenpose, kokeutstyr, telt etc.

 6. Are Strand sier:

  Betalt i dag, gleder meg…

 7. Gunnar Birkeland sier:

  Hvis jeg ikke kan møte 08.59 fredag morgen, hvor er alternativt oppmøte til middag fredag ettermiddag/kveld og evt. når?

 8. Redaksjonen / Oscar sier:

  OK, en liten presisering til dere «rookies» på NDC, beklager at inforen ikke kom frem med engang.

  Det er IKKE oppmøte 08:59, det er AVREISE!!! Dette betyr at du må være ferdig prompet, spist, tanket røkt eller hva du nå måtte finne på av aktiviteter. Kl. 08:59 skal du sitte på sykkelen iført det du ønsker, sykkelen skal være startet og i gir med kløtsjen inne og klar til avgang! Guiden (meg) slipper da ut min kløtsk og kjører. Dersom du ikke er klar, er det DU og ikke gruppa som har et problem. Vennligst ikke sløs med andres tid, det er en lang tur, vi er helt avhengig av en viss «produksjon av mil p.r. tidsenhet.» Jeg vil tute noen minutter før vi drar fra pausene, og jeg vil opplyse når vi stopper hvor lang pausen vil bli. Benytt pausene effektivt, et kvarters pause betyr et kvartes pause.

  Når dette er sagt, så har vi tradisjon for en flott tur til Selbu, og det skal det bli i år og! Trøndersodden venter fredag kveld når vi kommer, teltet med misjonsmøblementet er klart, og tar jeg ikke helt feil har det vært en viss aktivitet på nytelsesmiddelområdet og! Heia Rune og Trøndelag! :-)

 9. Rolf Håkan Josefsen sier:

  Jeg er klar!

 10. Sascha sier:

  tomorrow :-)

 11. Sascha Duus sier:

  Testing facebook login comments on allroad-mc :-)

Legg inn en kommentar