Ukens link: KTMworld.com

Redaksjonen har også denne uken gleden av å legge ut en link som allroadere kan ha glede av, slik at husholdningsbudsjettet ikke bare blir sløst bort på ufornuftige og unødvendige ting. Forrige uke var det en klubblink, denne uken trår vi til med en «gadgetlink», og det er KTM som har fokus.

Det kan se ut som denne siden har det meste, vi faller lett for en «map select  «switch» til $160.- eller hva med en pakke oransje strips til $ 6,69? Har du fremdeles penger igjen? Ja, da kan du kjøpe deg en KMT grill, en KTM tåteflaske til junior, et KTM svijern (!!!) eller kanskje en KTM paraply, teddybjørn eller «motogate» til pickupen din. Det som allikevel tar kaka er den «limited edition» GOLFBAG fra KTM!!! Løp og kjøp? We don’t think so, men resten var bra.  Det fins også online delekatalog på siden.

Redaksjonen kommer for øvrig tilbake til temaet golf i løpt av våren. I mellomtiden, dersom dere har lyst, kan dere jo sende inn forslag til gode linker.

Og, helt til slutt, vi minner om at fristen for innbetaling av klubbkontingenten for 2012 (latterlige kr. 100.-) er 1 februar. Så, logg deg inn på nettbanken og sett i gang! i neste måned begynner slettingen av medlemmer som ikke har betalt…pass på så ikke DU blir slettet…

Hilsen Redaksjonen & co uke 4

Publisert i Siste nytt

Legg inn en kommentar